LA NOSTRA FILOSOFIA


 

 

El 2013 Jutta Lange va crear la seva marca JUTTA LANGE COSMÉTICA NATURAL® i va començar a certificar els seus productes. Treballa en el preciós entorn natural de l' Empordà, famós per la seva bellesa natural.

 

Després d'un llarg camí, en 2016 el seu somni s'ha fet realitat:

JUTTA LANGE COSMÉTICA NATURAL® són BioCosmètics artesanals certificats de primera qualitat a preus assequibles. Es venen online i en diversos punts de venda a Catalunya, Espanya i Europa.

 

Els nostres productes estan certificats BIO, NATURAL & VEGAN.

  

Posem tota l'atenció en la selecció i utilització dels principis actius que ens regala la naturalesa. El nostre objectiu és elaborar els productes amb matèria prima que conservi tots els seus nutrients naturals i que estigui lliure de substàncies perilloses per a la salut. Els nostres productes reforcen l'equilibri energètic, l'harmonia i el poder auto-regulador del nostre òrgan PELL.

 

En el desenvolupament dels seus productes, Jutta Lange i el seu equip no fan compromisos. Des de l'obtenció dels ingredients orgànics fins a la dedicació de Jutta per crear només productes efectius per a la cura de la pell de la més alta qualitat, el nostre enfocament està en com podem treballar en harmonia amb la natura, no contra ella. Busquem les últimes tecnologies sostenibles per garantir que els nostres productes compleixin amb els nostres propis estàndards abans que arribin a vosolatres.